Om Festivalen

Aalborg Bæredygtighedsfestival viser de mange bæredygtige tiltag frem, der foregår rundt omkring i Aalborg Kommune. De seneste år har der været en øget interesse for at tænke mere bæredygtigt i alt fra private hjem til offentlige institutioner og private virksomheder - og det er festivalen et tydeligt eksempel på!

Formålet med Bæredygtighedsfestivalen er at skabe opmærksomhed om de mange lokale initiativer, der findes inden for bæredygtighed samt inspirere til en mere bæredygtig adfærd blandt aalborgenserne og alle andre, som har lyst til at deltage.

 

Her kan du se lidt fra stemningsbilleder fra en skøn åbningsdag af Aalborg Bæredygtighedsfestival 2018   

 

Se filmen om Bæredygtighedsfestivalen 2017

Se filmen om Bæredygtighedsfestivalen 2016 

Se filmen om Bæredygtighedsfestivalen 2013

 

Ud over Bæredygtighedsfestivalen arbejder Aalborg Kommune også med mange andre tiltag til at fremme bæredygtighed i kommunen. Et udpluk kan ses i videoen nedenunder:

Bæredygtighed og borgerne

Bæredygtighedsfestivalens mission og vision

Bæredygtighedsfestivalen er opstået for én gang om året at give bæredygtighed et ekstra boost i og omkring Aalborg. Bæredygtighedsfestivalens formål er at fremme bæredygtighed og bæredygtig adfærd i Aalborg ved at sætte fokus på de mange bæredygtige initiativer, der allerede findes i Aalborg. Vores vision er, at det skal være nemt at være grøn i Aalborg. Bæredygtighedsfestvialen viser således fordelene og mulighederne ved en grøn livsstil. 

Del indhold